Czakó Judit
2010-ben végeztem az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán gyógypedagógusként, logopédia szakirányon. 2015. júniusában gyógypedagógus szakvizsgát szereztem.

Már a főiskolai évek alatt fontosnak tartottam, hogy az elmélet mellett a gyakorlatban is több területbe nyerjek bepillantást, ezért több szervezetnél folytattam önkéntes munkát. (Démoszthenész - Beszédhibások és Segítőik Országos Érdekvédelmi Egyesülete, Alapítvány a Dadogókért, Eleven Team Alapítvány.)

2010-ben, pályakezdőként az Erzsébetvárosi Nevelési Tanácsadó és Pedagógiai Szakszolgálatnál helyezkedtem el, ahol egy óvodában láttam el a beszédhibás, nyelvi zavaros, részképesség problémával küzdő gyermekeket. Három év elteltével, 2013. augusztusában kerültem a 12. kerületbe, ahol ugyancsak egy szakmailag magas színvonalú, kiegyensúlyozott csapat tagja lehetek.

Érdeklődő természetű embernek tartom magam, aki mindig is nyitott volt az új ismeretek befogadására. Mindennapi munkám során igyekszem minden gyermekben megtalálni a „szikrához” vezető utat, mindezt alázattal, őket komolyan véve, önálló döntéseiket előkészítve és figyelembe véve, rengeteg humorral és kedvességgel. Fontosnak tartom a szakmai alaposságot, rugalmasságot, a szülőkkel való szoros együttműködést, valamint a következetességet, komplex szemléletmódot.
Kedvelt terápiáim: a nyelvlökéses nyelés terápiája, diszlexia prevenció, nyelvi fejlesztés.

„Ha fölgyújtjuk a gyermekben a veleszületett szikrát, azzal mindig olyan magaslatok felé nyitunk utat, amilyenekről álmodni sem mertünk volna.”
Kristine Barnett

Fel↑