Homoki Tünde2006-ban végeztem a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolán, logopédia-pszichopedagógia szakon. A főiskola elvégzése után 5 évig a IX. kerületi EGYMI logopédusa voltam, és a kerület óvodáiban, iskoláiban dolgoztam. Munkám során főleg artikulációs zavarok-, megkésett beszédfejlődés terápiáját, beszédészlelés- és beszédértés fejlesztését végeztem.
2018 tavaszán elvégeztem a Sindelar-Zsoldos Program 2. - Tanulási- és magatartási zavarok iskolás korban akkreditált képzést.
2018 őszétől a XII. kerületi Pedagógiai Szakszolgálat logopédus közösségéhez tartozom, és a Hegyvidéki Mesevár Óvoda logopédusaként dolgozom.

Személyes hitvallásom:
2011-ben és 2015-ben születtek meg a lányaim. Úgy érzem, a gyerekneveléssel töltött évek a személyes és a szakmai fejlődésem szempontjából is fontosak voltak.
A gyerekekkel való foglalkozás során fontosnak tartom a szeretetteljes, oldott légkör megteremtését, a kedvességet, türelmet, elfogadást, a játékosságot. Igyekszem emberileg és szakmailag mind jobbá válni, fejlődni, képezni magam, hogy a rám bízott tanítványaimnak személyre szabott, és mind teljesebb ellátást tudjak biztosítani.
Szabadidőmben szeretek a családommal lenni, kirándulni, tornázni, idegen nyelvet tanulni, színházba járni.

Szakmai mottóm:
"Én azt hiszem, annál nincs nagyobb öröm, mint valakit megtanítani valamire, amit nem tud."
Móricz Zsigmond

Fel↑