Homola-Turbucz Sarolta
Születésem óta kötődök a kerülethez, itt nőttem fel. Munkám miatt hétköznap, barátaim és szüleim miatt hétvégén is sok időt töltök itt. 2008-ban szereztem diplomát logopédus szakos tanár és tiflopedagógus szakos terapeutaként. Már az utolsó főiskolai évemben is a Fekete István Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola, ma már Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat XII. tankerületénél dolgoztam logopédusként: a Normafa és Csermely Óvodákban, valamint a Zugligeti Általános Iskolában láttam el feladataimat.

2011-ben és 2014-ben születtek a lányaim: a velük töltött évek alatt szerzett tapasztalataim sok segítséget nyújtanak az óvodai mindennapokban.

Szakmai fejlődésemre sok lehetőségem nyílik kollégáim körében, illetve gyógypedagógus szakvizsgával gyarapítottam tudásomat 2016-ban az Eötvös Loránd Tudományegyetemen.

Számomra fontos a nyugodt, barátságos és vidám légkör, mely elengedhetetlen a terápiák sikerességéhez. Törekszem a szülőkkel való szoros kapcsolattartásra, hogy közösen minél jobban tudjuk segíteni gyermekeik fejlődését.

Fel↑