Kardos AndreaTalán édesanyám óvónői pályafutása miatt mindig is olyan állást képzeltem el magamnak, ahol gyerekekkel foglalkozhatok. Így került képbe a logopédia.

A diplomaszerzést követően a Hévízi Kistérség utazó logopédusaként kaptam állást. Mivel több településre jártam, rengeteg kisgyermekkel, kollegával, szülővel kerültem kapcsolatba. Ez jó lehetőség volt számomra a gyakorlást és a tapasztalatszerzést illetően.

2014 februárjában költöztem Budapestre, ahol a 12. kerületi Pedagógiai Szakszolgálathoz kerültem. Itt egy rendkívül jó csapatszellemű, sokkal inkább baráti, sem mint kollegiális légkört teremtő közösség fogadott. A szakmai tudásom mélyítése mellett két remek intézmény logopédiai ellátását kaptam meg: a Bíró Utcai Óvodáét és az ELTE Gyakorló Általános Iskoláét, ahova szintén nagyon szívesen járok.

Fontos számomra, hogy az óráim jó hangulatban teljenek, és a gyerekek jól érezzék magukat. Szeressenek hozzám járni, ne kötelességnek érezzék a logopédiát. Szeretek olyan feladatokat, játékokat kitalálni, melyekkel megtalálom az utat hozzájuk.

Fel↑