Tánczos-Varga Nóra


2013. szeptember 1-je óta vagyok tagja a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat XII. kerületi Tagintézmény logopédus csapatának. A kerületben jelenleg három helyszínen dolgozom: a Zugligeti Általános Iskolában az Orbánhegyi Óvodában és a Logopédiai Központban. Kicsiktől a nagyokig (2,5 -10 év) lehetőségem van különböző logopédiai kórképeket ellátni. Ennek köszönhetően változatos foglalkozástípusokat tartok: beszédindítást, artikulációs zavar terápiáját, diszlexia prevenciót, szövegértés fejlesztését, hangterápia/diszfónia terápia, orrhangzós beszéd terápiáját, nyelvlökéses nyelés terápiáját.

Remek szakmai csapat és motiváló, lelkes gyerekek vesznek körül nap mint nap. Igyekszem a szakembereken kívül a gyermekek szüleivel is aktív kapcsolatot ápolni, ezzel is támogatva a tanítványaim sikereit.

Úgy érzem, hogy ezen a pályán mindig lesz hová fejődni, a szakmai tudásomat fontosnak tartom rendszeresen frissíteni. A logopédiai tanulmányaimat követően ezért is végeztem el az egyetemi, valamit a szakvizsgás gyógypedagógus képzést.

Fel↑