Udvarhelyi AnnaTanulmányaimat 2007 júniusában fejeztem be a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolai Karon, ahol gyógypedagógus diplomát szereztem. 2007 szeptemberétől a XII. kerületi Logopédiai Szakszolgálatnál helyezkedtem el. Itt gyakornoki és további éveim során kiváló mentoraim és kollégáim segítették munkámat, szakmai fejlődésemet. A kerület több intézményében is dolgoztam, óvodában és iskolában egyaránt. Több évig tagja voltam a Németvölgyi Általános Iskola logopédiai osztályokhoz tartozó logopédiai munkacsoportjának.
Fontosnak tartom az új ismeretek szerzését. 2010-ben diplomáztam ELTE-Pedagógiai és Pszichológiai kar Neveléstudományi mesterképzés szakán majd 2013-ban szakvizsgáztam a BME- Közoktatási vezető képzés szakán valamint a GMP tanfolyamot is elvégeztem.
2013-ban született meg a fiam, majd 2015-ben a kislányom. Úgy gondolom, ezáltal szerzett új élményeimet, tapasztalataimat remekül fogom tudni hasznosítani az óráimon.
A gyerekek fejlesztése során figyelembe veszem a személyiségüket, egyéni képességeiket és a tünetek változatosságát. Célom, hogy a gyermekek fejlesztése jó hangulatban, nyugodt légkörben teljen.

Fel↑